<< Inapoi la site
logo Optiblu
consult gratuit optiblu

Consultatie Optometrica Gratuita

Lansam programul OPTIprotect pentru ca ne dorim ca vederea buna sa fie accesibila tuturor. Programeaza acum un consult gratuit si primesti pe loc vouchere in valoare de 1.500 lei pentru achizitia de ochelari de vedere si/sau de soare.

Vezi detalii in regulament
Programeaza acum consultatie gratuita

Fiind parte a grupului Optical Investment Group, cea mai extinsa retea de optica din Romania, la Optiblu este simplu si rapid sa te intalnesti cu un specialist intr-o locatie apropiata tie.

optometrist

Ai momente in care ti se incetoseaza vederea sau migrenele nu iti dau pace

economii

Nu mai vezi bine cu ochelarii de vedere pe care ii porti acum si vrei altii noi

reducere

Vrei sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu lentile de contact si ai nevoie de adaptarea acestora

reducere

Simti ca ai alte probleme cu vederea

Programeaza o Consultatie Optometrica Gratuita

Te rugam alege un magazin.
Te rugam alege o data specifica.
Interval orar dorit:
Intervalele devin disponibile numai dupa ce locatia si data programarii sunt alese.
Ziua urmatoare
Ziua anterioara
Te rugam alege un slot orar.
Numele dvs. este camp obligatoriu.
Numarul de telefon este camp obligatoriu.

Prin plasarea programarii confirm ca am citit Nota de informare prelucrare date programare consultatie gratuita, Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si accept Termenii si Conditiile.

Magazine unde poti face o Consultatie Optometrica GratuitaEsti pe calea cea buna catre o vedere sanatoasa si clara.
OPTIblu te asteapta cu bucurie!

reducere
Calitate dovedita

Doar in ultimul an, cu ajutorul celor peste 300 de specialisti optometristi experimentati am oferit peste 150,000 de servicii optometrice de inalta calitate. Te asiguram, deci, ca echipa noastra te va insoti pe tot parcursul procesului, raspunzandu-ti tuturor intrebarilor si oferindu-ti sfaturi utile.

reducere
Recomandari avizate

Consultatia de specialitate, efectuata cu aparatura computerizata de ultima generatie, determina cu precizie dioptriile potrivite si include prescrierea ochelarilor. Noi ne straduim sa fim mereu la cel mai inalt nivel de profesionalism si sa iti oferim solutii optice inovatoare, astfel incat tu sa te bucuri de o vedere sanatoasa si clara in fiecare zi.

reducere
Beneficii concrete

In plus, desi nu esti conditionat sa-ti iei ochelarii de la noi, suntem mandri sa iti oferim o gama larga de produse inalta calitate, de la ochelari de vedere si ochelari de soare la lentile de contact si accesorii. Echipa noastra de experti te va ghida in alegerea cea mai potrivita pentru tine, asigurandu-ne ca obtii nu doar o vedere clara, ci si un stil unic, doar al tau.